Skip to content

Daniëls Training & Begeleiding

Daniëls Training & Begeleiding, opgericht door Daphne Daniëls, biedt sinds 2015 trainingen aan voor zowel kinderen als volwassenen. Daphne is al sinds 1994 docent in het praktijkonderwijs en begeleidt leerlingen tijdens hun stage. Daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf, waar ze Topdog-trainingen geeft. Ze is een SKJ-geregistreerde HBO jeugd- en gezinsprofessional. Het is voor haar een prachtig gezicht wanneer haar cliënten zelfbewust en krachtig voor zichzelf opkomen en beter functioneren in sociale situaties. Voor Daphne is elk succesvol afgerond traject een waardevol cadeau.

De trainingen van Daniëls Training & Begeleiding kunnen op verschillende manieren worden ingezet. Ze dragen bij aan zelfvertrouwen, zelfbeheersing en weerbaarheid. Daarnaast kunnen ze dienen als teambuildingactiviteit, om jongeren en jongvolwassenen te activeren richting scholing of werk, en om ouders te versterken in hun rol als opvoeders. Bij al deze trainingen en activiteiten worden honden ingezet als co-coach.

Tijdens de workshop “Topdog in vogelvlucht” zal Daphne meer informatie geven over de Topdog-trainingen. “Topdog is een training voor jongeren en jongvolwassenen, waarbij we werken aan sociale vaardigheden, weerbaarheid, zelfbeheersing en zelfvertrouwen. Tijdens de training werk ik samen met gecertificeerde psychosociale hulphonden als co-coaches. Ze kunnen op een duidelijke en directe manier laten zien welk gedrag passend en helpend is, beter dan wie dan ook. De trainingen zijn gericht op doen en ervaren, in plaats van praten. In de workshop zal ik meer vertellen en je de kracht van deze methodiek laten ervaren.”

Vind hier jouw ticket voor deze unieke dag waar alle kennis samenkomt! 

Back To Top