Skip to content

DAI Academy

Mandy van Laar is de eigenaar van DAI Academy. Mandy is opgegroeid tussen honden en heeft in 2010 haar opleiding diermanagement afgerond. In 2011 voltooide ze de opleidingen voor paraveterinair, kynologisch instructeur en gedragstherapeut. Ze heeft geleerd om te werken met therapiehonden en mensen met een beperking tijdens haar tijd bij ‘t Roedelhof in België, onder begeleiding van Wini Segers. Elk jaar blijft ze zich bijscholen in verschillende disciplines en sinds 2016 geeft ze cursussen en opleidingen over het gebruik van honden in de zorg en het versterken van de band tussen baas en hond.

Dankzij haar innovatieve ideeën en vooruitziende blik zijn de workshops, opleidingen en bijscholingen altijd up-to-date en relevant. In 2019 werkte Mandy samen met het Instituut voor Antrozoölogie om erkenning te krijgen voor het vak Dog Assisted Interventions en gezamenlijke regels op te stellen om het vakgebied veiliger en effectiever te maken. Momenteel werkt ze internationaal aan de verdere ontwikkeling van de PADA-testen en is ze actief voor de ICOFA-Community. DAI Academy biedt cursussen, opleidingen en bijscholingen op het gebied van Dog Assisted Interventions. Mandy waarborgt de kwaliteit, veiligheid en bijscholing van alle DAI-cursisten bij DAI Academy. Ze is voortdurend op zoek naar de juiste samenwerkingen tussen verschillende organisaties en mensen door hun kwaliteiten te bundelen. Op de Zaak op Poten & Co. dag zal Mandy de workshop “Do as I Do” verzorgen. In deze workshop worden kort de voordelen van de Do as I Do-methode uitgelegd en wordt direct getoond hoe je de basis kunt aanleren. Bovendien wordt er een demonstratie gegeven van Do as I Do.

Martina Thomas en Saskia Dijkhuis zullen ook een workshop verzorgen op de Zaak op Poten & Co. dag. Zij geven beiden (gast)lessen en workshops voor de DAI Academy. Op de Zaak op Poten & Co. dag zullen Martina en Saskia de workshop “PADA-testen voor honden” geven. In deze workshop wordt dieper ingegaan op het observeren en testen van karakter en gedrag van honden.

 

Back To Top