Skip to content

Anders leren

In 2006 heeft Tanja Stigter haar 4-jarige opleiding Integratieve Kindertherapie, aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie/Amsterdam en de opleiding tot kinderyogadocent bij Samsara/Bilthoven afgerond. Zij is haar na het volgen van deze opleidingen haar eigen praktijk voor kindertherapie begonnen. Door de jaren heen heeft ze zich gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen met leerproblemen.

In 2010 behaalde ze haar certificering als Equine Assisted Coach aan de Keulseweg, ging haar jeugddroom in vervulling en kreeg ze haar eigen Haflinger Maike, waar ze ontzettend veel van geleerd heeft. Op dit moment coacht ze kinderen met leer- en bijbehorende gedragsproblemen met de IJslanders Julius en Hallegur en Shetlander Zara. Daarnaast is ze momenteel docent Kindercoaching met paarden bij Caprilli Coaching en Training en leidt ze coaches op voor haar eigen methode ANDERS LEREN MET PAARDEN, een vernieuwende methode voor beelddenkers.

Tijdens de Zaak op Poten & Co. dag geeft Tanja de workshop “ANDERS LEREN MET PAARDEN”.

In de workshop ANDERS LEREN MET PAARDEN maak je kennis met de methode die we hebben ontwikkeld om basisschoolleerlingen te helpen met (werkwoord)spelling, lezen, tafels, klokkijken en optellen/aftrekken. Door het inzetten van bewegend leren, ondersteuning met paarden/pony’s/ezels, buitenlucht en de topdownaanpak`’, kunnen kinderen die moeite met leren op school hebben, ervaren dat ze wel degelijk kunnen leren. We maken leerstijlen transparant en werken zo transparant mogelijk samen met ouders en school. Als deelnemer van de workshop maak je kennis met onze werkwijze en ervaar je zelf dat bewegen, spelen en leren werkt.”

Tevens zal Tanja de workshop “ANDERS LEREN MET HONDEN” geven.

ANDERS LEREN MET HONDEN is het nieuwe, innovatieve programma dat we hebben ontwikkeld om kinderen te helpen bij het leren op school. In deze workshop maak je kennis met de unieke combinatie van honden en educatie. We laten zien hoe honden kunnen bijdragen aan het verbeteren van concentratie, motivatie en zelfvertrouwen bij kinderen met leerproblemen. Daarnaast gaan wij dieper in op hoe honden kunnen helpen bij het aanleren van sociale vaardigheden en het verminderen van stress en angst. Als deelnemer krijg je praktische tips en oefeningen om deze methode toe te passen in je eigen begeleiding.”

Vind hier jouw ticket voor deze unieke dag waar alle kennis samenkomt! 

Back To Top