Skip to content
Wil je graag weten wat de meerwaarde en/ of aanvulling kan zijn van het werken met een dier in de zorg ten opzichte van de ‘reguliere GGZ’?

In dit witboek wordt een interventie toegelicht die voor zowel jongeren als volwassenen met verscheidende problematieken een uitkomst kan bieden of een aanvulling kan zijn op hulpverleningstrajecten: dierondersteunde interventies.

Het witboek van Zaak op Poten is in een nieuw jasje gestoken! Trots zijn wij op het witboek wat Aila Romein, Toegepast psycholoog (Bachelor) voor ons heeft gemaakt over het samenwerken met dieren in de zorg, onderwijs en (jeugd)hulpverlening.

Na aanmelding krijg je van ons het witboek samenwerken met dieren in de zorg, het onderwijs en de (jeugd)hulpverlening toegestuurd per mail.

Bij het downloaden van het witboek geef je Zaak op Poten toestemming om persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken om jou op de hoogte te houden van nieuws, producten, diensten en evenementen zowel per e-mail als telefoon. Wij verwerken je (persoons)gegevens voor het versturen van informatie. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.

Download hier het witboek: https://www.zaakoppoten.nl/witboek/

Back To Top