Skip to content

In deze Decembermaand hebben wij een boek weg te geven! Afgelopen maand heeft de lancering plaatsgevonden van Hester Selbeck haar boek Het Mongoolse paard, het meisje en de therapeut. En dit boek mogen wij weggeven.

In dit liefdevolle en ook humoristische boek. Het Mongoolse paard, het meisje en de therapeut, beschrijft Hesther Selbeck in een stijl, die bij vlagen doet denken aan het dagboek van Bridget Jones, haar werk als systeemtherapeut in de Jeugd GGZ.
Hoe zij na een trektocht te paard door Mongolië de vernieuwende Contextuele Paardentherapie (CPT) ontwikkelt. Ze zet daarin paarden centraal als co-therapeut, voor zowel jongeren met complex psychiatrisch gedrag als hun ouders. Ontwapenend eerlijk maakt ze ons deelgenoot van haar persoonlijke ontwikkeling: haar zoektocht naar zingeving in estatic dance en meditatie, haar bestaansrecht in relaties en haar spirituele ingevingen en dromen. Voor meer achtergrond informatie over de auteur kijk op www.hestherselbeck.nl.

Hoe doe je mee? De winactie loopt op onze Facebook en Instagram pagina @zaakoppoten.
-> Like onze pagina
-> Deel dit bericht (openbaar)
-> Of tag iemand aan wie je dit boek cadeau wilt geven.

www.zaakoppoten.nl #winactie #werkenmetdieren #dierenindezorg #aat #therapiemetpaarden   #ContextuelePaardentherapie #aai #zaakoppoten #animalassistedinterventions #equipe #boek #hestherselbeck

Back To Top