Skip to content

Even voorstellen…

Ik ben Jasper, 21 jaar oud en studeer momenteel Toegepaste psychologie in Deventer.

Vanuit mijn persoonlijke interesse en de minor die ik het afgelopen halfjaar gevolgd heb, heb ik mij steeds meer ontwikkeld richting het AAI (Animal Assisted Interventions) werkveld. De combinatie vanuit mijn professie als toegepast psychoog en het mogen werken met honden is voor mij echt een uitkomst.  Als toegepast psycholoog i.o. vind ik het mogen werken met mensen erg interessant om te doen. Zeker als dit in een setting is waarin je het verschil kunt maken.

Taken die ik bij Zaak op Poten op ga pakken zijn o.a. het voeren van gesprekken. Ook ben ik een helpend hand bij (het voorbereiden van) de Zaak op Poten & Co. landelijk informatiedag over samenwerken met dieren in de (jeugd)hulverlening, onderwijs, zorg & welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast ga ik bij Dafne en Margot ook in de praktijk meedraaien tijdens de trainingen, workshops en opleidingen die zij bieden.

Ik kijk er erg naar uit om de vaardigheden en ervaringen vanuit mijn studie in de praktijk te kunnen toepassen. Van je stage leer je immers het meest zeggen ze altijd.

 

 

Back To Top