Skip to content
Ben jij (startende) ondernemer met je dier in de zorg? Mis je mensen om je heen om ervaringen uit te wisselen? Weet je soms ook even niet hoe je bepaalde zaken moet aanpakken zoals verzekeringen, opleiding keuze of hoe je aan nieuwe klanten komt? Achter de schermen van onze website Zaak op Poten & Co. zal je antwoorden vinden op deze vragen. Je kan daar met elkaar ideeën uitwisselen over het ondernemen, inhoudelijk (casuïstiek) over werk praten en aansluiten bij de online bijeenkomsten van Vraag & Antwoord, elke eerste maandag van de maand.

 Op maandag 3 mei hadden wij het tijdens het vraag & antwoord uurtje over ondernemen met een dier in de zorg. De eerst volgende is maandag 7 juni om 16.00 uur. Dat uurtje staat in het teken van: Social media.

Meestal is social media hate it or love it ?! Je vindt het leuk om posts te maken en mensen te laten zien wat je doet of je hebt geen social media. We komen in de praktijk weinig tegen dat er tussenin zit. Behalve als mensen het wel leuk vinden maar niet zo goed weten wat ze moeten posten. Of wat social media je eigenlijk kan opleveren als je hier op een prettige manier gebruik van kan maken. Heb je hier vragen over of wil je zelf nieuwe ideeën opdoen of weten waar je op hebt te letten tijdens het gebruik van social media? Ben je lid en wil je hier bij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@zaakoppoten.nl.

 
Er zijn nog meer voordelen aan een lidmaatschap zoals korting op een aansprakelijkheidsverzekering voor het werken met honden!
Back To Top