Skip to content

Dr. VanFleet is psycholoog, supervisor in speltherapie, gecertificeerd hondengedragsdeskundige en gecertificeerd instructeur dieren-ethologie en -gedrag, met 48 jaar ervaring in het klinische werk, superviseren en les geven.

In haar activiteiten staat het welzijn van de hond steeds centraal. Haar boek “Animal Assisted Play Therapy” is een grondwerk geworden voor hulpverleners die met AAI bezig zijn.

Met dit unieke 2-daagse bezoek aan België heb je de kans om haar effectief aan het werk te zien, zal ze casussen met je delen, en zet ze jullie vooral praktisch aan het werk rond hoe je met AAI-honden aan de slag kan. De plekken mét hond zijn intussen ingenomen, maar zonder hond zijn er nog plekjes beschikbaar! En let wel, iedereen gaat zeker de kans krijgen om met honden effectief aan de slag te gaan, al is het dan niet met je ‘eigen’ hond 🙂

VOOR WIE ?

Deze workshop is bedoeld voor therapeuten, psychologen, sociaal werkers, psychiaters en andere hulpverleners met een diploma/getuigschrift Dog Assisted Therapy. Het lezen van het AAPT boek voor aanvang van de workshop, is aangeraden.

 Bekijk HIER het hele programma (PDF bestand)  

CONTACTEER ONS: 0485 – 756558 workshop@siriustherapie.be

Back To Top