Skip to content

Diversiteit!

Wie bekend is met het samenwerken met dieren in de (jeugd)hulpverlening, onderwijs, zorg & welzijn en persoonlijke ontwikkeling, weet hoe divers het werkveld is. Er is een diversiteit aan de dieren waar je mee kan samenwerken. Als je weet met welk dier je graag aan de slag wil, heb je ook een keuze te maken qua doelgroep. Niet alleen voor jezelf maar ook waar je dier geschikt voor is om mee samen te werken. Passen kinderen goed bij jullie als team of juist pubers? Wil je met psychische problematieken aan de slag of passen wat lichtere hulpvragen juist bij je?

Wie niet bekend is in `dit wereldje’ maar wel graag meer informatie wil, zijn er zóveel verschillende richtingen die je kan kiezen…. waar begin je dan? Ben je een trainer, coach of juist een persoon die graag verdieping wil in het energetische werken? Welke opleiding past daarbij? En zeker niet onbelangrijk, welke opleider?

Kortom, er is een hoop informatie te verstrekken over het samenwerken met dieren. Er zijn 16 verschillende workshops te volgen, 2 lezingen bij te wonen en er is een informatiemarkt. Je krijgt als professional én als starter antwoord op al je vragen.

Er is een hoop te leren van elkaar! Wij verbinden dit allemaal met elkaar tijdens de Zaak op Poten & Co. landelijke informatiedag.

Kijk voor alle informatie over deze niet te missen dag op: www.zaakoppoten.nl/landelijkeinformatiedag

Eerdere blogs over de landelijke informatiedag:
Het programma is bekend
Download hier de nieuwe flyer 

 

Back To Top