Skip to content

Samen maken we het AAI-werkveld! Samen = met behulp van elkaar!

Misschien heb je mijn, Jasper, al wel eens voorbij zien komen. Zo niet: “hallo”. Ik loop momenteel stage bij Dafne en Margot en blijf mij hier vanaf februari inzetten voor mijn scriptiefase. Omdat het mij ontzettend waardevol lijkt om iets te ontwikkelen/ onderzoeken waar het hele werkveld iets aan heeft heb ik ook jouw hulp nodig! Door het beantwoorden van twee korte vraagjes (zo gedaan dus;) help je mij al enorm verder in de zoektocht naar wat het werkveld nodig heeft. Zo wordt het werkveld, jij, ook deelgenoot hiervan.

De link voor de twee vragen vind je hier: https://saxion.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eEWadxLf2gEDbfw?jfefe=new Alvast hartelijk bedankt! #zaakoppoten #groeien #werkenmetdieren #dierenindezorg #professionals #samenwerken #samenwerkenmetdieren #zorgprofessional #zorgenwelzijn #aat #aai #aae #aac #aaa #animaterventions #samen #verbinding #divers #landelijkedag #samenwerken #collega #informatie #scriptie #toegepastepsychologie

Back To Top