Skip to content

Zaak op Poten Platform

Welkom bij Zaak op Poten, waar passie voor Animal Assisted Interventions (AAI) vanuit verbinding samenkomt met ondernemen! We hebben een speciale plek gecreëerd voor professionals, enthousiastelingen en nieuwsgierigen die de kracht van AAI willen omarmen en delen:
het Zaak op Poten Platform!

Gratis toegang

Je kan je altijd gratis registreren voor het Zaak op Poten platform. Hier brengen we Vraag & Aanbod bij elkaar! Zoek je een professional, stagiair of bied je juist een mooie ervaringsplaats aan? Met een registratie bij Zaak op Poten heb je gratis toegang tot het platform als je bijvoorbeeld een vraag of juist een mooi aanbod hebt in het AAI werkveld. Het platform is gebruiksvriendelijk en je kunt je profiel gemakkelijk op een professionele manier presenteren, zonder verborgen kosten. Zo kun je zonder gedoe aan de slag en je focussen op wat echt belangrijk is: je werk!

Naar Platform

Basis abonnement – volledige toegang

Met een Basis abonnement heb je volledige toegang tot het Zaak op Poten Platform. Ontmoet experts, collega’s en gepassioneerde AAI-beoefenaars uit verschillende vakgebieden. Creëer waardevolle connecties die je carrière en inzichten kunnen verrijken. Krijg als eerste toegang tot baanbrekende onderzoeken, innovatieve benaderingen en inspirerende verhalen binnen de AAI-wereld. Blijf up-to-date met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Koop Basis abonnement

Laat je stem horen in onze community. Deel je expertise, leer van anderen en draag bij aan de groei van AAI als een krachtige discipline in de zorg en therapie. Bevorder de samenwerking met collega’s en verwijzers: Werk samen met professionals van diverse achtergronden om de impact van AAI te vergroten. Ontdek nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en projecten.

Laat je inspireren door verhalen van mensen die levens veranderen met behulp van dieren. Deel jouw eigen succesverhalen en help anderen te ontwikkelen.

Back To Top