Ga naar hoofdinhoud
Dafne Rademakers

Eigenaar van Herstel op Poten
Topdogtrainer en opleider, ervaringsdeskundige, hondengedragsdeskundige,
SKJ jeugd- en gezinsprofessional, Psychosociaal therapeut en Kindtherapeut i.o.

Margot Swart

Eigenaar van CoHond
Topdogtrainer en opleider,
hondengedragsdeskundige,
SKJ jeugd- en gezinsprofessional,
Agression Replacement Trainer (ART),
Emotional Freedom Technic (EFT)

Op 15 juni 2014 kwamen wij elkaar `toevallig’ tegen op het strand in Wijk aan Zee…..

onze honden speelden leuk samen en wij raakten met elkaar aan de praat. Op dat moment waren we beiden bezig om onze droom waar te maken, het starten van een eigen bedrijf. Verschil maken in de (jeugd)hulpverlening in combinatie met onze honden. Margot heeft in 2013 CoHond opgericht en Dafne in 2015 Herstel op Poten. Onze bedrijven groeiden zo explosief dat wij in 2016 onze vaste baan hebben opgezegd. Ook hierin gingen wij weer gelijk op.

In de tussenliggende jaren zijn we beiden door ontwikkelt binnen ons vakgebied én als ondernemer in het bedrijfsleven. Wij werken nauw samen met grote organisaties en verschillende gemeentes. Onze kracht is doorzettingsvermogen, lef en onze ondernemersgeest. Wij zijn positief ingesteld en zien overal mogelijkheden. Onze expertise en kennis wordt op verschillende manieren ingezet binnen de (jeugd)hulpverlening, het onderwijs, zorg & welzijn, persoonlijke ontwikkeling én het bedrijfsleven. Zo organiseren wij jaarlijks DE landelijke informatiedag over het samenwerken met dieren waar mensen uit het hele land én uit België naar toe komen om goed geïnformeerd te worden over `ons werkveld’.

Wij geven beiden de Topdogopleiding. Margot in Alphen aan de Rijn en Dafne in Groenekan. In de Topdogopleiding leiden we hulpverleners op om zelfstandig de Topdog methodiek te kunnen uitvoeren binnen de (jeugd)hulpverlening, zorg & welzijn, het onderwijs en persoonlijke ontwikkeling. Beiden hebben we de master opleiding en zijn wij naast jeugd- en gezinsprofessionals, Topdogtrainers en opleiders ook hondengedragsdeskundigen.

Onze gedeelde passie, drive en positieve mindset hebben we omgezet naar Zaak op Poten & Co. Onze missie is om jou als (startende)ondernemer met je dier, binnen de (jeugd)hulpverlening, te helpen je droom te verwezenlijken.

Wijk aan Zee, 15 juni 2014
v.l.n.r. Sia, Morris, Dafne en Margot

Back To Top