Skip to content

Onze honden speelden leuk samen en wij raakten met elkaar aan de praat. Op dat moment waren we beiden bezig om onze droom waar te maken, het starten van een eigen bedrijf. Verschil maken in de (jeugd)hulpverlening in combinatie met onze honden. Margot Swart heeft in 2013 CoHond opgericht en Dafne Rademakers in 2015 Herstel op Poten. Onze bedrijven groeiden zo explosief dat wij in 2016 onze vaste baan hebben opgezegd. Ook hierin gingen wij weer gelijk op.

In de tussenliggende jaren zijn we beiden door ontwikkelt binnen ons vakgebied én als ondernemer in het bedrijfsleven. Wij werken nauw samen met grote organisaties en verschillende gemeentes. Onze kracht is doorzettingsvermogen, lef en onze ondernemersgeest. Wij zijn positief ingesteld en zien overal mogelijkheden. Onze expertise en kennis wordt op verschillende manieren ingezet binnen de (jeugd)hulpverlening, het onderwijs, zorg & welzijn, persoonlijke ontwikkeling én het bedrijfsleven. Zo organiseren wij jaarlijks onze Zaak op Poten & Co. dag. DE landelijke informatiedag over het samenwerken met dieren waar mensen uit het hele land én uit België naar toe komen om goed geïnformeerd te worden over `ons werkveld’.

Onze gedeelde passie, drive en positieve mindset hebben we omgezet naar Zaak op Poten & Co. Onze missie is om jou als (startende)ondernemer met je dier, binnen de (jeugd)hulpverlening, onderwijs en persoonlijke ontwikkeling, te helpen je droom te verwezenlijken.

Wil je ervaren hoe wij dat doen? Kom dan naar onze Zaak op Poten & Co. dag. Krijg inzicht in het werkveld, ontmoet gelijkgestemde en vergaar actuele kennis.

 

De blogs die eerder verschenen over de Zaak op Poten & Co. Landelijke Informatiedag: 

Thema van de Zaak op Poten & Co. Landelijke informatiedag Weer een mooie nieuwe workshop toegevoegd aan de Zaak op Poten & Co. landelijke informatiedag Flyer van de Landelijke Informatiedag over Samenwerken met dieren |De Landelijke Informatiedag over samenwerken met dieren in de (jeugd)hulpverlening, onderwijs, zorg & welzijn en persoonlijke ontwikkeling | Zaak op Poten & Co. | De Zaak op Poten & Co. dag voor verwijzers? |Dafne in gesprek met Coachen met honden | In gesprek met de Kernkracht academie | Diversiteit van het AAI werkveld

 

Back To Top