Skip to content

Op 11 juli 2022, één jaar geleden, verscheen er een post op de socials van Zaak op Poten & Co. Een post waarin ik, Jasper, mij voorstellende als nieuwe stagiair. Na een half jaar stage te hebben gelopen het en zo naar m’n zin te hebben, begon ik ook mijn scriptieperiode in februari bij Zaak op Poten.


Dit laatste deel van mijn studie Toegepaste psychologie startte ook met een verhaal op social media. In dat verhaal vroeg ik je om twee korte vraagjes te beantwoorden. Twee korte vraagjes, daar begon het mee. Uit die twee korte vraagjes kwamen enorm veel ideeën. Ik wilde mij richten op het ontwikkelen van een product waar het AAI-werkveld uiteindelijk iets aan zou hebben. Het bericht van
toen startte met: “Samen maken we het AAI-werkveld! Samen = met behulp van elkaar!” Toentertijd was dit gewoon een aansprekende titel, zo vond ik zelf.

Nu, een halfjaar later, zou je bijna zeggen dat die titel van toen geen toeval was. Misschien is dat het dan ook met niet. Gaandeweg het proces vormde mijn scriptie zich en groeiende “samen” uit tot het hoofdonderwerp. Uiteindelijk heb ik dan ook onderzoek gedaan naar de betrokkenheid, samenwerking en professionalisering onder leden van Zaak op Poten & Co. Hiervoor heb ik twee producten voor Zaak op Poten ontwikkeld waar zij mee kunnen groeien op het gebied van deze aspecten. Hiermee heb ik mijn studie afgerond en sta ik weer voor een nieuw hoofdstuk; doorstuderen…maar met werkzaam zijn in het AAI-werkveld!

Aangezien ik mij op 11 juli 2022 introduceerde, één jaar geleden, is het nu tijd om dag te zeggen.

Bedankt iedereen die mij op wat voor manier dan ook geholpen heeft. Tot ziens in het werkveld!

Samen maken we het AAI-werkveld! Samen = met behulp van elkaar!

Jasper

 

Back To Top