Skip to content

Intervisie vanuit Zaak op Poten, hoe gaat dat in zijn werk?

Wanneer je een abonnement hebt bij Zaak op Poten, bieden wij je de mogelijkheid om intervisiegroepen te vormen met andere professionals in het veld van Animal Assisted Interventions (AAI) via ons platform. Wij volgen de richtlijnen van SKJ, maar het is niet vereist om zelf SKJ-geregistreerd te zijn om deel te nemen aan de intervisie.

SKJ

Tijdens je herregistratieperiode van 5 jaar, dien je minimaal 60 uur aan reflectie te besteden. Voor elk uur van gevolgde reflectie wordt 1 punt toegekend voor je herregistratie.

De bijeenkomsten

We vormen groepen van maximaal 6 personen en plannen 6 avonden gedurende het jaar voor intervisiebijeenkomsten. Deze bijeenkomsten hebben een duur van 2 uur, zodat deelnemers met een SKJ-registratie voldoen aan het vereiste aantal punten dat ze in vijf jaar moeten behalen. De bijeenkomsten zullen rouleren op dinsdag-, woensdag- en donderdagavonden

Zaak op Poten Platform

Zaak op Poten brengt de passie voor Animal Assisted Interventions (AAI) samen met ondernemerschap! We hebben een speciale ruimte gecreëerd voor professionals, enthousiastelingen en nieuwsgierigen die de kracht van AAI willen omarmen en delen: het Zaak op Poten Platform!

Abonnement

Met een Basis abonnement krijg je volledige toegang tot het Zaak op Poten Platform. Hier ontmoet je experts, collega’s en gepassioneerde AAI-beoefenaars uit verschillende vakgebieden. Je kunt waardevolle connecties leggen die je carrière en inzichten kunnen verrijken!

Kortom, met het abonnementsgeld krijg je niet alleen toegang tot intervisie, maar kun je ook direct leermodules volgen om aan je ondernemersvaardigheden te werken, collega’s uit het vakgebied ontmoeten en inspiratie opdoen.

Back To Top