Ga naar hoofdinhoud

Er is behoefte aan informatie, duidelijkheid, overzicht en transparantie binnen ons werkveld. Met onze jarenlange ervaring werken wij aan professionalisering en voorkomen de wildgroei en het ondeskundig inzetten van dieren binnen de (jeugd)hulpverlening, zorg, het onderwijs en persoonlijke ontwikkeling.

De groei die wij persoonlijk hebben doorgemaakt als ondernemers in het proces van het opzetten van onze succesvolle bedrijven hebben we omgezet naar onze gezamenlijke missie. Vanuit onze passie voor het verantwoord werken met dieren, zorgen wij voor een nieuwe dimensie aan het werkveld door deze expertise te delen.

Wij optimaliseren processen, bevorderen deskundigheid en professionaliteit. Wij bieden verbreding, transparantie en duidelijkheid in een vaak onoverzichtelijk proces.

Wij richten wij ons op persoonlijke groei, teamontwikkeling en bedrijfsprocessen.

Wij sluiten aan waar jij staat in jouw proces en ondersteunen jou om je droom te realiseren. Wij zetten op een actieve manier teams in hun kracht door de dynamiek bloot te leggen en deze doortastend om te vormen tot een werkbare samenwerking. Wij bieden deskundigheidsbevordering en zorgen voor professionalisering. We ondersteunen zorgvuldig bij het implementeren van het werken met dieren binnen een bedrijf of organisatie.

Margot Swart & Dafne Rademakers

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top