Skip to content

Wij zijn zó ontzettend trots op onze website www.zaakoppoten.nl. De afgelopen maanden hebben er talloze professionals en mensen vanuit ons netwerk klaargestaan voor ons. Om onze ideeën aan te horen, te sparren en geïnterviewd te worden. Wij zijn daar erg dankbaar voor en verheugd dat we onze site eindelijk met jullie kunnen delen.

Deze site helpt mee aan transparantie van ‘ons’ werkveld. Daarnaast schept het overzicht en verbinding. Precies hoe deze site ook tot stand is gekomen en waar wij voor staan.

Achter de schermen zijn wij nog druk bezig met het inrichten van de onderdelen op de site die horen bij een lidmaatschap. Een lidmaatschap kent een tal van voordelen als het gaat om professionaliseren en deskundigheidsbevordering. Je komt dan ook HIER op ons landkaartje terecht dat zorgt voor zichtbaarheid. Heb je een opleiding of ander evenement dat wij in onze agenda op kunnen nemen die wij kunnen promoten voor jou? Mail dit dan naar info@zaakoppoten.nl. Zet in elk geval zaterdag 18 september 2021 in je agenda voor de derde editie van de landelijke informatiedag over het samenwerken met dieren in de (jeugd)hulpverlening, het onderwijs, zorg & welzijn en persoonlijke ontwikkeling. De voorverkoop start binnenkort. Ook voor de digitale versie.

Later meer informatie over het lidmaatschap. Wij zijn blij dat we overzicht kunnen creëren binnen deze snel branche!

Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn: Zaak op Poten.

Back To Top