Skip to content

Hoewel er steeds meer zorgaanbieders zijn die de meerwaarde erkennen van de dierondersteunde interventies, is er vanuit de `reguliere GGZ’, gemeenten en overheidsinstanties over het algemeen nog weinig erkenning voor de bewezen effectiviteit hiervan.

Om deze reden is Zaak op Poten ontstaan, met als missie jonge professionals te ondersteunen bij het ondernemen, ontwikkelen en professionaliseren. Daarnaast streven we naar verbondenheid en samenwerking binnen het werkveld, bijvoorbeeld door het organiseren van een landelijk symposium, intervisie en een platform met groot netwerk.

Dit witboek geeft een kort overzicht van het AAI werkveld, legt de meerwaarde én werkzame componenten van AAI uit, geeft resultaten weer van praktijkonderzoek en laat zien hoe je samenwerking kan vormgeven.

Zoek jij:

  • waardevolle inzichten over AAI
  • inspiratie in jouw werk met dieren
  • een voorbeeld van praktijk onderzoeksresultaten
  • informatie over het AAI werkveld

Dan geeft het witboek jou veel waardevolle informatie!

Bij het downloaden van het witboek geef je Zaak op Poten toestemming om persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken om jou op de hoogte te houden van nieuws, producten, diensten en evenementen zowel per e-mail als telefoon. Wij verwerken je (persoons)gegevens voor het versturen van informatie. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.

Back To Top