Skip to content

Voor het derde jaar op rij organiseren we een landelijke informatiedag waar je alles komt te weten over het samenwerken met dieren in de (jeugd)hulpverlening, het onderwijs, zorg & welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens deze dag zullen allerlei professionals vanuit het hele land bijeenkomen om workshops te geven. In kleine groepjes kan je als bezoeker tijdens de workshops op een laagdrempelige manier kennis maken met `ons werkveld’ en meer te weten komen over wat er allemaal komt kijken bij het werken met een dier.

De landelijke informatiedag vindt plaats op zaterdag 18 september op het terrein van de Alphense Hondenclub. Er zijn twee workshoprondes en bij elke workshopronde zal er ook een spreker vertellen over actuele zaken die veelal achter de schermen plaatsvinden. We zullen binnenkort bekend maken wie er dit jaar staan.

Voor dit moment hebben we al een heleboel professionals die graag een workshop willen geven. Een aantal werken met paarden en een aantal werken met honden. Wij zijn we nog op zoek naar enkele workshops. Het zou ons ontzettend gaaf lijken om mensen kennis te kunnen laten maken met andere diersoorten dan paarden of honden.

Word je enthousiast van het idee om op een interactieve manier mensen kennis te laten maken met jouw werkwijze en wil je meer weten over deze dag of de mogelijkheden? Stuur dan een mail naar info@zaakoppoten.nl

Filmpje met een sfeerimpressie van de landelijke dag 2020

Back To Top