Skip to content
In het kader van mijn opleiding tot integratieve kindercounselor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, ben ik bezig met een onderzoek naar of en op welke manier een hond ingezet zou kunnen worden tijdens een sessie integratieve coaching/therapie voor kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een kindercoach of -therapeut, die (ooit) Integratief is opgeleid (bv aan de Academie, bij BGL of anderszins) en nu werkt met een hond in zijn of haar praktijk.
Ben je iemand of ken je iemand die volgens de integratieve visie kinderen begeleidt met behulp van de inzet van een hond? Dan kom ik graag met jou in contact!
Je zou me hier enorm mee helpen! Ik ben bereikbaar op 06-12535476 of via mirjam@bewonder-kindercoaching.nl
Ik kijk er naar uit om binnenkort kennis te maken!
Hartelijke groeten, Mirjam Schreurs
Back To Top