Skip to content

Als ondernemer binnen de zorg met een dier heb je veel gebieden waarop je je moet blijven ontwikkelen. Het ondernemerschap, als dierbegeleider en als professional. Wij zorgen voor overzicht, duidelijkheid & transparantie door je op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen.

Wij bieden deskundigheidsbevordering en zorgen voor professionalisering. We ondersteunen zorgvuldig bij het implementeren van het werken met dieren binnen een bedrijf of organisatie.

Coachen met een hond, familieopstelling in een kudde paarden, wandelen met alpaca’s of yoga met geiten. Je kan er niet meer omheen dat er steeds meer initiatieven komen binnen de (jeugd)hulpverlening, het onderwijs, de zorg en persoonlijke ontwikkeling waar dieren bij `ingezet’ worden. Er wordt wereldwijd ook meer onderzoek gedaan naar de positieve effecten die dieren hebben op mensen tijdens een herstelproces. Er ligt ondertussen genoeg bewijs `op tafel’ dat wetenschappelijk aantoont welke resultaten en behaalt worden als er een dier betrokken wordt bij activiteiten/behandeling. Het logische gevolg daarvan is dat er steeds meer plekken komen waar cursussen en opleidingen gegeven worden om te leren hoe je met een (huis)dier kan samenwerken. We houden je continu op de hoogte van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen rondom het verantwoord samenwerken met dieren. Met elkaar tillen we het samenwerken met dieren naar een verantwoord en professioneel niveau.

Wij sluiten aan waar jij staat in jouw proces en ondersteunen jou om je droom te realiseren. Wij zetten op een actieve manier teams in hun kracht door de dynamiek bloot te leggen en deze doortastend om te vormen tot een werkbare samenwerking. Met elkaar tillen we het samenwerken met dieren naar een verantwoord en professioneel niveau.

  Bij Zaak op Poten & Co. vind je het laatste nieuws, alle feitjes, interessante downloads & zichtbaarheid.

Back To Top