Skip to content

'Pick our brain' sessie

Als startende of ervaren ondernemer komen er veel dingen op je af.  Soms heb je iemand nodig die met je meedenkt.

Daarvoor hebben wij onze ‘Pick our brain’ sessie in het leven geroepen. Zodat jij beroep kan doen op onze grijze massa met 14 jaar ervaring. Je kan een gesprek met één van ons of een gesprek met ons beide aanvragen.

Een half uur met een van ons kost € 32,50 en een uur € 65. Een half uur met ons allebei is € 65 en € 130,00 voor een uur. Leden ontvangen een korting van 20%.

Ook lid worden? Kijk op Lidmaatschap | Zaak op Poten & Co.

Als ondernemers binnen de zorg met een dier krijg je met veel verschillende uitdagingen te maken. Hoe ga je hier mee om? Hoe is je mindset? Zie je de kansen en mogelijkheden als deze zich voordoen? Jezelf profileren binnen een snel groeiende `markt’, hoe doe je dat? Wij ondersteunen je in het hele proces met alle aspecten die bij ondernemen komen kijken.

Ondernemen binnen de zorg met een passie voor dieren bestaat uit veel verschillende aspecten. Denk aan:

  • Bedrijfsmatig zoals: het opbouwen & onderhouden van een netwerk, verschillende financieringsstromen, wet en regelgeving en tariefbepaling
  • Doelgroep bijvoorbeeld: doelgroep bepaling en vertaalslag van de theorie naar praktijk
  • Welzijn van de dieren; alle (on)mogelijkheden in de samenwerking met dieren en wet en regelgeving

Wij sluiten aan waar jij staat in jouw proces en ondersteunen jou om jouw droom te realiseren. Wij bieden deskundigheidsbevordering en zorgen voor professionalisering. We helpen desgewenst zorgvuldig bij het
implementeren van het werken met dieren binnen je bedrijf of organisatie.

Individueel ondernemen

  • Starter; ik word ondernemer
  • Re-integratie; ik wil mij laten omscholen, ik wil weer aan het werk, ik wil wat anders
  • Professional; ik wil mij als ondernemer professionaliseren

Bedrijfsmatig ondernemen

  • Implementatie; ik wil het verantwoord werken met dieren implementeren in mijn bedrijf of organisatie

Vraag & Antwoord

Als ondernemers in de zorg met onze dieren krijgen wij heel veel vragen. En wij vinden het natuurlijk ontzettend leuk om al deze vragen te beantwoorden. Maar dat willen we wel zorgvuldig doen met aandacht.

Daarom reserveren we eerste maandag van de maand om 16:00 uur tijd voor Vraag & Antwoord. Elke online bijeenkomst zullen we een ander thema behandelen. Dit thema kan je zelf aandragen bij ons. De laatste keren hebben wij het gehad over ondernemen en social media.

Vraag & Antwoord is gratis voor leden. Als je lid bent kan je de voorgaande uurtjes terugkijken. Kijk op Lidmaatschap | Zaak op Poten & Co.

Back To Top