Skip to content
Jaaaaaaaaaaaaa de tickets staan online!!
De missie van Zaak op Poten & Co.
Het AAI werkveld groeit explosief. Deze groei is te danken aan de bekendheid van alle positieve effecten die het werken met dieren met zich meebrengen. Dit is super! En zorgwekkend…. Als het werkveld niet overzichtelijk wordt raken we het zicht kwijt op de professionaliteit, collegialiteit én het welzijn van de dieren.
Onze missie is om overzicht van het werkveld te creëren, duidelijkheid te scheppen en (nieuwe) verbindingen te leggen.
De Zaak op Poten & Co. dag is ontstaan om te verbinden in de breedste zin van het woord. Collega’s onderling, onderwijzers met leerlingen, gemeenten met klanten en verwijzers met de professionals. Alleen door met elkaar te verbinden werken we toe naar een overzichtelijk, professioneel en verantwoord werkveld waar alleen maar dieren in meewerken die dit kunnen en hier gelukkig van worden.
Dit jaar hebben we een MEGA grote stap gezet in het verbinden van het AAI werkveld en het onderwijs. De Zaak op Poten & Co. dag zal plaatsvinden op Aeres Hogeschool in Dronten. Wij zijn trots op deze samenwerking! Dat maakt ook dat we nog meer mensen kunnen bereiken omdat de capaciteit van het terrein in en rondom de Hogeschool enorm is.
Dat betekend ook dat we dus nog meer kunnen bieden aan de workshopleiders, de mensen die graag een marktkraam willen huren, bezoekers van deze dag en de collega’s die een (interactieve) lezing geven.
Back To Top