Skip to content
September 2020 zijn Madelon en ik samen onze eigen coaching praktijk gestart voor kinderen en jongeren met diverse opvoedings- en ontwikkelingsproblemen. De Dames Hond.

Ik, Judith, werk inmiddels al heel wat jaren als jeugdhulpverlener ( voornamelijk werkzaam als autismecoach) en Madelon is “de jonge hond” van ons gezelschap, maar beiden met een duidelijke visie op ons werk als jeugdhulpverlener. Daarbij ben ik ook jarenlang werkzaam geweest voor mijn eigen hondenschool en gedragspraktijk en heb ook verschillende kynologische opleidingen en scholingen gevolgd.
Vanuit De Dames Hond bieden we individuele begeleidingen en groepsbegeleidingen aan kinderen en jongeren vanaf 5 jaar en dit doen we met inzet van onze coachhonden Juul, Lotje en Cash. Juul en Lotje zijn beiden dalmatiërs en Cash is een Texas Heeler. Al onze honden hebben ruime ervaringen in het werken met kinderen en jongeren.

Op 12 april start de week van de kindercoaching en we willen die week een moment aangrijpen om het werk van kindercoaches onder de aandacht te brengen en ons eigen werk in het bijzonder.

Wil jij ook eens kennismaken met De Dames Hond en onze manier van werken? Zaterdag 17 april of zondag 18 april krijg je die kans! Dan kun je deelnemen aan een kennismakingscoachsessie om zo te proeven aan onze manier van werken. Lijkt het jou leuk om eens met Juultje, Cash of Lotje aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor een sessie!

Dit kun je doen door het inschrijfformulier in te vullen op onze website www.dedameshond.nl

Met kindvriendelijke groet!
Judith Eberson & Madelon Stoffels,

tel: +31618921991 Judith   +31611166212 Madelon

Back To Top