Skip to content

Mogen we jullie attenderen op de agenda van Stichting AAT?

Stichting AAT zet zich in voor professionalisering van het werkveld en het creëren van een centraal punt voor informatie over AAT en zijn aanbieders in de Limburgse.

Stichting AAT is in maart 2022 opgericht door Renée Marell. Naast het aanbieden van opleidingen, nascholingen en informatie wil Stichting AAT een plek creëren waar hulpverleners, die werken met AAT, elkaar vinden en elkaar versterken.

Op landelijk niveau zijn er natuurlijk al heel veel mooie en goede initiatieven te vinden m.b.t. animal assisted therapy maar juist op regionaal niveau kan het ook heel krachtig zijn om elkaar de hand te reiken en verbinding te zoeken. Samen staan we immers sterk om ons mooie beroep steeds meer en meer te professionaliseren…want dat zijn we, professionals!

Voor 2023 hebben we een aantal leuke, leerzame en interessante workshops, verdiepingstrainingen en opleidingen in de agenda gezet, zoals een specialisatiecursus ‘angst voor honden’, een inspiratieworkshop ‘pyschosociale weerbaarheid’ maar ook een superleuke en creatieve workshop met Judith Lissenberg staat op de planning!

Neem eens een kijkje in onze agenda en hopelijk zien we je snel!

https://stichting-aat.nl/agenda-2023

Oh, en natuurlijk zijn ook ‘niet-Limbo’s ‘ welkom om deel te nemen!

p.s wil je als Limburgse professional vermeld staan op de site van Stichting AAT? Neem dan contact met ons op via info@stichting-aat.nl   (registratie is kosteloos)

Met vriendelijke groet,

 

Judith Eberson, Stichting AAT

Back To Top