Skip to content

Marleen is coach, opleider en verbindend ondernemer in de dierenbranche.

In haar werk staat inzicht en dierenwelzijn centraal, zowel voor mens met dier als voor de dierprofessionals. Door inzicht te verschaffen in alle processen rondom samenwerken en samenleven met dieren komen knelpunten én oplossingen glashelder in zicht.

 Marleen is eigenaar van Hond InZicht, HondZakelijk en Hersenwerk voor dieren en docent bij HondenSpiegel.

Vorig jaar heeft Marleen de rol als dagvoorzitter fantastisch op zich genomen. Toen organiseerden we de dag nog bij de Alphense Hondenclub. We hebben jarenlang met groot plezier gebruik gemaakt van dat mooie terrein met net nieuw clubhuis. Wij zijn blij dat Marleen ook dit jaar weer dagvoorzitter is. Zij kent ons evenement goed, is zelf ook ondernemer én kent het `AAI wereldje’. De afgelopen editie heeft Marleen zelf dan ook een super interessante workshop gegeven aan de workshopgevers om op die manier haar steentje bij te dragen aan de onderlinge verbinding. Want dat blijft een belangrijk aspect van deze dag. Verbinding.

Dit jaar hebben wij voor het eerst een fantastische samenwerking met Aeres Hogeschool in Dronten. De Zaak op Poten & Co. dag zal dan ook daar plaatsvinden. We hebben bij Aeres beschikking over heel veel lokalen, de kantine en een vergaderzaal. De vergaderzaal is een super mooie ruimte voor Marleen om met elkaar de dag te openen. Zij zal je onder andere vertellen hoe de dag in elkaar zit, waar welke workshop gaat plaatsvinden en wie de lezingen geven.

Het thema van de Zaak op Poten & Co. dag 2023 is transparant

 

Met Marleen én alle andere professionals uit het AAI werkveld geven wij zaterdag 23 september dan ook `een kijkje in onze keuken’. Zo leer je het werkveld ook echt goed kennen. Je leert de gezichten, werkwijzen, (on)mogelijkheden en wetenschappelijke onderbouwingen van `ons werkveld’ kennen. We hebben bij Aeres veel meer capaciteit dus we hebben het programma dit jaar ook kunnen uitbreiden voor de bezoekers. Als je een dagdeelticket hebt dan zitten daar nu twee workshops bij in! En als je een dagticket hebt dan woon je zelfs drie workshops bij. Zodra het mogelijk is maken we het gehele dagprogramma bekend.

Wij zijn enorm trots op de nieuwe samenwerking met Aeres en heel blij dat Marleen weer dagvoorzitter is. Wij voelen ons hierdoor enorm gesteund bij het organiseren van deze belangrijk dag!

Meer over de missie van Zaak op Poten & Co. lees je hier!

 

Back To Top