Skip to content
In navolging op het bericht dat de Branchevereniging Dier & Welzijn van start gaat, stellen we je graag voor aan Fenna Westerduin.
Fenna is gevraagd om voor de branchevereniging Dier & Welzijn als kwartiermaker op te treden. Zij gaat onderzoeken hoe de branchevereniging het best ingericht kan worden en zal daarom onder andere met het werkveld in gesprek gaan, om input op te halen.
Fenna is paardendierenarts en heeft op professioneel vlak veel ervaring als projectmanager. Ze heeft zowel kleine als grote projecten gedaan binnen de hippische sector, alsmede binnen de sector voor gezelschapsdieren. Ze werkt op dit moment als beleidsmedewerker Public Affairs en paardenwelzijn bij de KNHS. Daarnaast heeft zij veel bestuurlijke kennis. Zo was ze onder andere bestuurder bij Cluster Paard van de KNMvD en is ze op dit moment bestuurder bij het Instituut voor Antrozoölogie, het kennisnetwerk Levende Have en bij CIV Dier.
Fenna heeft veel zin om met het werkveld van assistentie honden en dierondersteunde interventies in gesprek te gaan, om te komen tot een bloeiende branchevereniging Dier & Welzijn.
(bron: https://www.facebook.com/dierenwelzijnAAI)
Back To Top