Skip to content

Hoi, ik ben Ann. Ik ben 44 jaar. Ik ben zelf ook een hoogsensitief, maar ook zeer positief persoon. Ik ben van nature heel leergierig en vandaar dat ik mijn avontuur met de alpaca’s ten volle wil aangaan.

Wat Ik werk als coach, voornamelijk met hooggevoelige kinderen, jongeren en volwassenen. Ik werk rond zelfvertrouwen en het krijgen van een positief zelfbeeld. Dit door middel van het aangeven van je grenzen, je durf om neen te zeggen, om te gaan met je angsten en negatieve gedachten. Kortom ik zorg ervoor dat je terug in je kracht komt te staan en dat je jezelf beter leert kennen. Dit met een growth mindset en een positieve houding naar het leven toe.

Het is dankzij Sandra van De Alpacaweide dat ik in contact kwam met de alpaca’s. Sandra ken ik al langer en toen zij met de alpaca’s begon vroeg ze mij of dit een meerwaarde zou kunnen zijn bij mijn coachings. Ik ben meteen kennis gaan maken met deze prachtige dieren, zonder enige verwachting. Ik moet zeggen, ik had zelfs best eerst wat weerstand, want hoe zouden ze reageren. Ik had dan ook mijn hooggevoelige dochter meegenomen om te zien wat het bij haar en bij mezelf zou doen. Ik merkte al snel op dat ik gewoon van tussen de alpaca’s te lopen, rustig werd.  Ik voelde de stress en angsten van me afglijden en vanaf dat moment zochten de alpaca’s ook toenadering tot mij. Ook mijn dochter was lovend en had soortgelijke ervaringen.  Ik heb dus gemerkt hoe waardevol het kan zijn om gevoelige mensen samen te brengen met alpaca’s. Hoe deze dieren je haarfijn aanvoelen en hoe ze reageren op het innerlijke van de mens.

Ik vind het dus vooral belangrijk dat ik mensen terug kan brengen naar hun innerlijke kracht, dat ik ze kan laten voelen dat de kracht die je nodig hebt al in jezelf zit. Ik heb het gevoel dat gewoon er zijn bij de alpaca’s die kracht sneller naar boven brengt, omdat je sneller rust ervaart.

Vandaar dat ik deze zomervakantie 2-daagse kampen organiseer voor kinderen van 6 t/m 11 jaar tussen en bij de alpaca’s. We gaan allerlei activiteiten doen om zo de kracht in onszelf en onze talenten te leren ontdekken. Kinderen zullen snel ervaren hoe de alpaca’s op hen reageren. Ze zullen snel merken welk gedrag er bij zichzelf nodig is om contact te kunnen krijgen met de alpaca’s. Ze leren zo ook dat je dit gedrag ook kan inzetten in je dagdagelijkse leven. Dat dit al in hun zit en dat ze dit naar buiten kunnen en mogen laten komen. Ik hoop dat ze vol zelfvertrouwen na 2 dagen De Alpacaweide verlaten met een lach op hun snoet en hun rug recht!

Op 5 en 6 juli en op 12 en 13 augustus voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar en op 8 en 9 juli en op 16 en 17 augustus voor kinderen van 9 tot en met 11 jaar. Dit telkens van 10 tot 17u.

Mail voor meer details: ANNderscoaching@gmail.com

Back To Top