Ga naar hoofdinhoud

Vraag & Antwoord, elke eerste maandag van de maand

Maandag 4 oktober om 16:00 uur

Elke keer behandelen wij een ander thema. Jij mag ook een thema inbrengen waar je meer van wilt weten. Heb je een idee zeg het ons.
Als je lid bent kan je je opgeven via info@zaakoppoten.nl, je ontvangt dan een Teamslink in je mail.

Netwerkbijeenkomst Coachen met Honden

2 oktober 2021

Coachen met Honden organiseert in samenwerking met partners uit het werkveld, een netwerkbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunnen geïnteresseerden in coaching met honden elkaar ontmoeten, van elkaar leren, en informatie over het vak uitwisselen. Het programma bestaat uit presentaties, demonstraties van vakgenoten, lezingen, discussierondes en miniworkshops van collegacoaches.

Opleiding Coachen met Honden (met eigen hond)

29 oktober 2021

Je ontwikkelt verschillende coachvaardigheden en leert verschillende coachinstrumenten toe te passen. Daarnaast gaan we in op de inzet van (jouw) hond in coaching. In deze ervaringsgerichte opleiding staat jouw persoonlijke ontwikkeling als coach met hond centraal. In een prachtige omgeving, met veel ruimte voor ‘leerzame’ (coach)wandelingen, zullen we met systemische, communicatie- en lichaamstaaloefeningen het coachen met honden ook praktijkgericht oefenen, zodat je vanuit jouw authenticiteit het vak zelfstandig vorm leert geven.

Dé landelijke Informatiedag

17 september 2022

Op zaterdag 17 september 2022 verbinden we alle professionals uit het werkveld. Door workshop laten zij vormen van het samenwerken met dieren in de (jeugd)hulpverlening, onderwijs, zorg & welzijn en persoonlijke ontwikkeling zien.

Back To Top